Muistojen laatikko

Runoilija roosahei

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 11.10.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Taivaanrannan maalari
 

Vanha pahvilaatikko varastosta löytyy
Siellä se hyllyn päällä pölyttyy
Nallekuviot reunoja koristaa
Nimesi laatikon päässä loistaa

Äitisi laatikkoon on pakannut vauvakuvat,
rippipuvun, ensi kengät ja mopokorttiluvat
Kuvissa näkyy sun hiukset vaalea
naamas myös tappeluista jääneet arvet haaleat

Ala-asteel olit sun luokkas paras oppilas
Hymypoika-patsas oli sun hyllyä koristamas
Sit yläasteel alkoi alamäki
Kylhän sen sun numeroist näki

Laatikost löytyy myös sun luistin eka
Tykkäsit luistella ja se oli jepa!
Sust tulla piti ammattilainen,
mut sit suunnitelmast tuli erilainen

Sun mopos vuos si myytiin
Olit hurja kuski, en tullu sun kyytiin.
Kerran autost painoit liikaa kaasua
No se oli sit menoa

Laatikost löytyy myös kastekynttilä
Johon kaiverrettu sun aika syntymän
Nyt uusi kynttilä pöydäl palaa
ja sua lämmöllä muistellaan.

Selite: 
Kirjottelinpa tälläisen. Ei oo omistettu kellekkään, mutta kun nyt Lempäälässä kuollut paljon nuoria niin kirjoitin tämmöisen kaikkien heidän muistokseen.
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava

 

Käyttäjän kaikki runot