Raato

Runoilija roosahei

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 11.10.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Taivaanrannan maalari
 

Kädessä haavat syvät
ei tässä nähnyt mitään hyvää
Elämästä halusi päästää irti
Paperille kuoleman merkkejä piirti

Vieressä sakset terävät
meinasivat viedä hänen elämän
Verta tippuu lattialle,
surkeasti häntä katsoo vanha nalle

Avunhuuto seinissä kaikuu
Ei näin pitänyt tapahtuu!
Sireenin ääni pihaan kuuluu
juuri ennen, kuin kaikki silmissä tummuu

Selite: 
Koulus piti kirjoittaa runo otsikolla "Raato". Tämmöinen synty.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot