No tää nyt on tätä
hömpänpömppää
haihatuksia
rallatuksia
pilvien päällä varpaita kipristellen
hiuskiekuraa sormissa pyörittäen
sinä minä hän
me te he
nämä nuo ne
tää nyt on vaan tätä
hömpänpömppää
haihatuksia
rallatuksia
pilvien päällä varpaita kipristellen
hiuskiekuraa sormissa pyörittäen
sinä minä hän
me te he
nämä nuo ne
tää nyt on vaan tätä
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
että vedetään happea
hengitetään syvään
Ja ei pidätetä hengitystä.
Runolle pisteet (korkeat). :)