Viekas kuin kettu
kiero käärme
ihan sika
inisee kuin itikka
hirnuu kuin hevonen
ei samalla tasolla
ei alkuunkaan
jalojen kanssa
viekas
kiero
ihmispeto
kiero käärme
ihan sika
inisee kuin itikka
hirnuu kuin hevonen
ei samalla tasolla
ei alkuunkaan
jalojen kanssa
viekas
kiero
ihmispeto
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Luin kerran jos toisenkin, tunnustelin jotta sattuuko.
Ei, onneksi.