Ystävä

Runoilija RokkarinMietteet77

mies
Julkaistu:
3
Liittynyt: 1.1.2024
Viimeksi paikalla: 9.5.2024 0:37

Asuinpaikka: Vantaa
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
2.2.1977

 
"On aika ilon ja surun,auringon ja tuulen,silloin kuulen.
Kutsun ystävän,vanhan tai nuoren.
Lämpö sisällä sulattaa jään,unohtaa hän kurjankin sään."
Selite: 
Mulla on ystäviä muutama,kavereita enemmän...ystävyys ei katso ikää...
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kauniisti runoiltu.
Ystävyys on tärkeä asia eikä iällä ole siinä mitään merkitystä.🙂
Ystävä on hyvin tärkeä, yleensä ei ole montaa ystävää.
 

Käyttäjän kaikki runot