Musta Aukko

Runoilija RokkarinMietteet77

mies
Julkaistu:
3
Liittynyt: 1.1.2024
Viimeksi paikalla: 9.5.2024 0:37

Asuinpaikka: Vantaa
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
2.2.1977

 
"Kadonneet tähdet,kyyneleet sinun nähden.
Kiertorata ja galaksit,aurinko ja kuu.
Olenko minä vai pitääkö sen olla joku muu?
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielenkiintoista pohdintaa, toivottavasti jokainen saa olla oma itsensä.
Hieno.
 

Käyttäjän kaikki runot