Sattuu
sattuu enemmän
kuin ihmisen pitäisi kestää.
Miksi, voi miksi, yksi ihminen tämän saa aikaan? Miten, yksi tyttö? Tuo tuttu vuosien takaa...
Muurit rikottu,
maailma sisään laskettu,
miksi?
Miksi laskea kipua sisään?
Miksi antaa tuulahdus toivosta?
Miksei vain laskea kaikkea ulos,
lopettaa kaikkea?
Miksei?
Selite:
Lopputulos...
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi