unelmissani

Runoilija mävaan

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 8.11.2023
Viimeksi paikalla: 7.3.2024 15:16

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
6.3.2002

<3 Kirjotin mun ekan runon 7 vuotiaana 
 
En osaa sanoa 
mikä sinussa viehättää
miksi haluaisin 
sänkyysi 
aikaa viettämään 

en halunnut sinuun ihastua
pelkäsin edes tutustua 
uteliaana silti vierestä katselin 
kun ajatuksiini seilasit 
pedin sinne petasit 

jäit sinne asumaan
ja sait minut sinua haluamaan 
niin unissani sinua halasin 
haaveissani tulit aina takaisin 

nyt jokainen 
pariskunta rakastunut 
käsikädessä kadulla 
saa minut kuvittelemaan 
mitä meistä olisi voinut tulla 
Selite: 
Pelkäät tunteita. Mutta ihastut. Et uskalla kertoa kohteelle tunteistasi, ja tämä rakastuu toiseen.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Täytyy uskaltaa kertoa tunteistaan.
 

Käyttäjän kaikki runot