"rakas" vuonna 2023

Runoilija mävaan

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 8.11.2023
Viimeksi paikalla: 7.3.2024 15:16

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
6.3.2002

<3 Kirjotin mun ekan runon 7 vuotiaana 
 

sana "rakas" on menettänyt tässä vaiheessa tarkoituksensa. 

Sana " rakas" vilahti kommenttikentässä
profiilikuvan vieressä 
tykkäyksien kyljessä 

Sana "rakas..." tulisiksä takas jos kutsuisin sua sillä? 
Onko väliä mitä oikeasti ees on meillä? 

mä lähen aamulla vaikka ikkunasta, kunhan ei sua uudelleen tarvitse katsoa. 

Siis täh? eikö me oltukkaan rakastuneita? 
ollaanhan me ilman toisiamme kertakaikkisen masentuneita. 

    - mä kutsuin sua vaan rakkaaks et sain sut sänkyyn
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Aijai, viimeinen repliikki on todella musertava.
 

Käyttäjän kaikki runot