Rakkaus on...

Runoilija Pohjanvanamo89

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 8.9.2023
Viimeksi paikalla: 28.3.2024 10:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
12.3.1989

 
Rakkaus on...

Muutakin kuin hetken huumaa

Rakkaus on voima,
joka jostain kumpuaa
 

Elää saamme hetken,
opimme elämään.
Kun koulut käyty on,
siirrymme näkymättömään


Rakkaus on voima,
joka jostain kumpuaa

Täyttää ympäristön,
sisimpämme puhdistaa


Uskalla siis elää,
uskalla rakastaa.
Anna virrata virran,
joka meitä kannattaa.
 
Selite: 
Tähän on sävelkin, mutta silti enemmän runo kuin laulu.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upean voimakastahtoinen runo, jokaisen täytyy voida rakastaa.
Hyvä ja hyvin kiteytetty, pidin. 
 

Käyttäjän kaikki runot