Pitkästä aikaa

Runoilija Pohjanvanamo89

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 8.9.2023
Viimeksi paikalla: 28.3.2024 10:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
12.3.1989

 
Tässä taas,
tutun järven rannalla
Katselen, kuuntelen.

Hitaasti kävelen vesirajaan,
kastan varpaani veteen.

Ensi kerralla hyppään uimaan!
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Vielä on lämmintä ja ainahan voi uida myös talvella, avannossa.
Ihana tämä ❤️ 
 

Käyttäjän kaikki runot