Korvike

Runoilija Taika-79

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.6.2023
Viimeksi paikalla: 14.8.2023 18:59

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
12.11.1979

Hei! Olen monitaiteellinen, ja herkkä taiteilija sielu.
Kirjoittaminen on yksi vahvuuteni. 
Täällä avaan sielun maailmaani ja voin olla se kuka olen!
Vapaasti! Ja hengittäen uutta elämää! 
Olen nyt vasta voimaantumassa uuteen alkuun.
Kaikissa teksteissä näkyy ja tuntuu haastavat 
elämänkokemukseni tunteet laidasta laitaan.
Sanotaan, että surun jälkeen voi nähdä auringonsäteetkin kirkkaammin.
Ja kaikki koetut haasteet nousevat tuleen puhdistumaan jotta niistä voi syntyä 
jälleen jotain tosi kaunista.
Siihen uuteen alkuun ja elämän kauneuteen uskon!❤️


 
 
Sinulle olin korvike
Laina 
toisen naisen 
Keho naiseuden 
vailla merkitystä suurempaa
Onneton hetki ennen nautintoa
Pettymys, morkkis
totuudesta aamun
Yön tuntien 
Menetetty mahdollisuus 
toisten treffien
Jarru
Antamaton 
Väärä unelma 
Rikottu sydän
Heikko nainen 
Ontto ihminen
Sinulle olin ilmaa 
puhkaistu unelma
Ilmainen pääsylippu 
onnen luvattuun maahan
ennen aamun kuolemaa 

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista omassa katkeruudessaan. Mutta muista jos toiselle olit korvike toiselle olet aarre ✨🪷✨
Kiitos!
Kun koet yksipuolisen rakkauden noin voimakkaana, niin odotahan kun kolahtaa molemmin puolin sitten räjähtää.
 

Käyttäjän kaikki runot