Tämä nainen

Runoilija Taika-79

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.6.2023
Viimeksi paikalla: 14.8.2023 18:59

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
12.11.1979

Hei! Olen monitaiteellinen, ja herkkä taiteilija sielu.
Kirjoittaminen on yksi vahvuuteni. 
Täällä avaan sielun maailmaani ja voin olla se kuka olen!
Vapaasti! Ja hengittäen uutta elämää! 
Olen nyt vasta voimaantumassa uuteen alkuun.
Kaikissa teksteissä näkyy ja tuntuu haastavat 
elämänkokemukseni tunteet laidasta laitaan.
Sanotaan, että surun jälkeen voi nähdä auringonsäteetkin kirkkaammin.
Ja kaikki koetut haasteet nousevat tuleen puhdistumaan jotta niistä voi syntyä 
jälleen jotain tosi kaunista.
Siihen uuteen alkuun ja elämän kauneuteen uskon!❤️


 
 
Tämä nainen
tämä tunne
tämä olotila
ja rooli
Vihattu ja halveksittu!
Haluamaton
päättymätön
ja loppumaton
Se tuska ja piina
ystävinä
tahtomatta
Veli
kaveri
otso viina
Riivaa 
tahtoo mukaan 
, leikkiin pahojen asioiden
Tuskan ja kivun
lievitin 
ja aivan turha!
IKuinen janoava
sammumaton polttopiste
jossa ei ole alkua ja loppua 
vaan jatkumo loputon
Ottaa, mutta ei anna!

 
Selite: 
Hieman katkeriakin tunnetiloja!😬
oletus
Kategoria: 
Kommentit estetty
 
 

Käyttäjän kaikki runot