Laumassa
Irrallisia sieluja
Hylättyjä, unohdettuja?
Sielut vailla seuraajaa
Kehot kosketusta huutaen
Yöt ilman tuurajaa
eivät kanna loputtomiin
Aamuun onnettomiin pakenevat
Itkuja pidätellen
jotain unohtui hetkiin
joku jäi narikkaan
parempaa odottaen
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit