Talosi

Runoilija Sansku

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 2.4.2004
Viimeksi paikalla: 15.3.2022 0:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
31.7.1985

Tervetuloa lukemaan runojani.  Kiitos teille jotka luette ja arvostelette runojani.
 

Sinun talosiko tuo,
vanha rötiskö.
Kaunis kuistisi,
on romahtamaisillaan.

Onko talossasi kukaan asunut,
sen jälkeen kun suljit ovesi viimeisen kerran.
Siitä olisi silloin saanut hyvän hinnan,
liekö tuska vai suru,
kun sitä ei kukaan myynyt.
Ikkunat ovat rikkoutuneet
ja sisään käynti romahtanut.

Silti minä näen sen, kun silloin,
kun se oli ennen.
Kaunis ja viihtyisä pieni piha
ja kodikas koti.
Upea kuisti jossa hieno kahvipöytä ja tarjottavat
ja sinun kasvosi ikkunassa.

oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot