Jatkoaikaa

Runoilija SpecialDelivery

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.4.2007
Viimeksi paikalla: 17.9.2015 21:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

 

Elämäni pahin näky
sinä sairaalassa
kun luulin sinun lähtevän pois
jo toista kertaa

happinaamarin alta
en saanut selvää sanoistasi
olit valkoinen ja hauras

kyynelten virta
heti nurkan takana
anelua ajatuksissa
ethän lähde pois

onneksi ihmeitä tapahtuu
sait jatkoaikaa
olethan saanut sitä ennenkin

sinun aikasi ei ollut vielä
sinua rakastetaan
siis pysy vielä täällä !

Selite: 
Isälle
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot