Veljesi hautajaisissa
sinä katsoit kaukaisuuteen
ja kysyit:
”Entä jos se olisin ollut minä?”
-Älä edes puhu tuollaisia, sanoin.
Olisiko minun pitänyt aavistaa
kymmenen vuotta sitten,
mitä tapahtuu
sinun syntymäpäivänäsi?
Edellisenä päivänä
kävit hyvästelemässä kaikki
-paitsi minut
sain vain soiton,
-olet poissa.
Miksi ?
Selite:
R.I.P Mika
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi