Aikamme alkakoon

Runoilija Akaasianu

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 18.1.2023
Viimeksi paikalla: 24.4.2023 23:17

Asuinpaikka: Turku
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
24.11.1984

 
Kuljetan kättäni reidelläsi,
tuskin uskallan hengittää
Olet kai ollut pitkään yksin,
minä saatan järkyttää
ja olet poissa tolaltasi 
Aallokko kuljettaa ja riepottelee,
kuin räsynuket, joiden saumat ovat avautuneet
hajoamme ja leviämme ympäriinsä
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa, ehkä jokin uusi aika voi alkaa.
 

Käyttäjän kaikki runot