Sinä otit minua kiinni hiuksista
ja painoit hellästi vasten patjaa
Minä nousin päällesi,
pyysin saada jäädä
ja sinä lupasit
Minä rutistin tiukasti isoa rintakehääsi,
jonka päällä olin aina niin pieni
”Rakas, minulla ei ole enää sinua”, sanoin
Katsahdat minuun kuten silloin,
kun et aivan ymmärtänyt.
”Miten niin?”, sinä kysyt hellän hämmästyneenä.
Sanat takertuvat kurkkuuni,
Ääni ei meinaa tulla,
enkä ole saada sanotuksi
”Koska sinä lähdit pois..”, minä vastaan
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit