Elokuun aamu

Runoilija Anjuska

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 2.8.2022
Viimeksi paikalla: 3.8.2023 15:13

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
taivas ja lampi
yhtyvät sinessä

tuulessa viileässä

on kuin ilma
olisi ohuempaa

elokuun aamussa

linnutkin hiljenneet




 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan upeaa, täällä linnut vielä laulavat. 
kaunis teksti, pidin.
Kaunis, rauhallinen tunnelma tässä.
herkkä runo
kuin syksyn edellä henkeään pidättävä

Herkän kaunista,pidän.

 

Käyttäjän kaikki runot