Odotan jo kesää

Runoilija Anjuska

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 2.8.2022
Viimeksi paikalla: 3.8.2023 15:13

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
luonnon hento vihreys
luo tunteen keveyden
kera auringon hymyn
takaa pilviverhojen

tuoksu kevään huumaa
ajatukset talvi-ihmisen
saa odottamaan kesää
rakasta maisemaa




 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Se rakas maisema jo mielessä. Antaa tuoksun huumata :). Ihana runosi ♡
Moni odottaa jo kesää, ainakin salaa, hiljaa mielessään.
oli oikein kiva keväinen runo
 

Käyttäjän kaikki runot