Kuljin kerran kivikoita,
klapit kannaksissa.
Kuuntelin kurjen kuikutusta,
kosteikosta kaikui.
Kiillottelin kammalla kultalatvojani,
kupeessa kallion.
Katselin kaukaa kulkuria,
sitä narria,
joka varasti sydämeni.
Selite:
K-kirjaimella kujeilua.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi