Olen kirjoittanut
salaisia viestejä,
pyyhkinyt lauseet
yksi toisensa jälkeen.
Hiljalleen,
kirjain kirjaimelta
sanat katoavat.
Olen liian arka,
liian arka kertomaan,
mitä oikeasti tunnen.
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi