nimeni syvyys

Runoilija Takoja

mies
Julkaistu:
4
Liittynyt: 18.7.2022
Viimeksi paikalla: 11.9.2024 21:19

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
kun aurinko nousee vielä kerran minulle
saatan nähdä kuinka linnut lentävät pyhää kaarta
aamulla unet ovat kadonneet
eikä todellisuus minussa ole vieläkään valmis
ei edes nimeni syvyys tule todeksi tyhjyyden kuiskeessa
niin, tyhjyys määrittelee niin paljon
vain valo sattuu silmiini kohotellessani tätä kaikkea 
olemaan valmis elämä
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaikki on valmista elämälle, kannattaa elää. 
 

Käyttäjän kaikki runot