Syksy

Runoilija Samuel

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.6.2022
Viimeksi paikalla: 29.4.2024 13:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
11.3.1981

 
Ihminen on onnellisimmillaan,
kun huomaa äkkiä ettei halua enää mitään. 
Hetkeksi ehkä työntyä
ylös pilvistä kuulaaseen auringonpaisteeseen.

Polta, purevan puhdas ilma.
Danten Infernon syövä sininen sirppi.
Puhalla epäpuhtaudet kauaksi minusta.
Mutta vain hetkeksi,
koska kirjoitan mitä on olla onnellinen. 

Mikä on täydellisen onnen salaisuus? 
Minun täytyy tietää se! 
Mikä on ikuisen onnen salaisuus? 

Tarttua kynään ja paperiin! 
Kielen päältä aikakirjaan.

Merkitä nyt muistiin paperiin. 
Että merkitä heti muistiin paperiin.

Haluan, 
haluan,
haluan,
halusin. 

Ikuinen onni on mennyttä. 
Sateisessa autossa ole hiljaa kynä kädessä. 
Harmaat käyvät kaupassa torstaisin.

Alepan muovipusseja. 
Hernekeittoa ja lenkkimakkaraa.
Keltaisia sateevarjoja.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Pääasia on se, että on kuitenkin onnellinen.
 

Käyttäjän kaikki runot