Sateenvarjo pilkullinen,
valko-punaruudullinen,
kangas sama kuin verhoissa lapsuuden,
silloin kun juuri täytin kuuden.
Ja ilo ja riemu vuoksi pienten asioiden,
oma täytekakku ja lahjat käärityt sisään kauniiden rasioiden. Tunnelma yleensä ja ihmiset rakkaat, ne muistojen kassakaapin oven taakse pakkaan.
Ja avaan oven, kun päivä on uusi,
ehkä olen silloin jo hieman vanhempi kuin kuusi.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Ihastuttava muisteluruno lapsuuden ajoista:)