Sumuharso kietoo nummet syleilyynsä.
Niitetyn timotein tuoksu väreilee ilmassa.
Lehmänkello tanssii hiljaista ikäväänsä.
Sateen soitto lähestyy.
Niitetyn timotein tuoksu väreilee ilmassa.
Lehmänkello tanssii hiljaista ikäväänsä.
Sateen soitto lähestyy.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit