Se kaikki on hippunen tomua
taivaan koneistossa.
Mutta miksi tuo suortuva otsallasi
on koko maailmaa arvokkaampi.
taivaan koneistossa.
Mutta miksi tuo suortuva otsallasi
on koko maailmaa arvokkaampi.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit