Merkillistä

Runoilija Uhuville

Elämme aikoja joissa vedämme raitoja kotikissaan halloweenkostyymiksi

Tiikeri näes

 

Kerran pukeuduin itsekin hassusti ja ammuin kurpitsoita aavikolla pumppuhaulikolla

Pelle näes

 

Kylvin kuumassa lähteessä punaisissa metsissä kalkkaroiden keskellä ilman muuta

Vettä näes

 

Kiipesin vuorelle enkä nähnyt kotiin, vain tuntemattoman meren ja alapuolella eksoottiset kasvit

Maata näes

 

Asuin hulluilla teltassa villissä lännessä ja välit viilenivät

Kultaryntäyksen myötä ihmisistä oli tullut toisiaan syöviä koiria

Ahneutta ja ahdinkoa näes

 

Itsekkin kiilto silmissä louhin minkä ehdin että talven tullen ehtisisin lauhkeammille seuduille

Muuttolintu näes

 

Taskussa kultaa alas ruostuneeseen valtakuntaan kitaran kuudella kaistalla kahdeksikkoa ikuisesti 

Merkillistä näes

Selite: 
Rapakon takaa
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot