Sinä aamuna

Runoilija Kolibri

Sinä aamuna
sinä olit niin kaunis

Silkkiuikun pehmeä liuku järven pinnassa
Ohuen kuun hailakka varjo
kuin muistutus

Hymyilyttää
kun muistelen katsettasi
kiertelemässä kasvojani
suudelmaasi otsallani

Sinua minussa
elämisen imussa
sydäntäni sinussa 
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Minunkin pitäisi jälleen opetella heräämään aamuisin <3 
Oi miten kaunis runo 💕 sinä aamuna voisi olla uudelleen ja uudelleen.. herkille tunteille mennään
Niin ja tietysti kaunista syntymäpäivää 💕

Kaunis teos  :)
Hyvää syntymäpäivää!

Silkkiuikun pehmeä liuku järven pinnassa
Ohuen kuun hailakka varjo

jäätävän upeita lauseita
 

Käyttäjän kaikki runot