Karpalomerensaari

Runoilija talvitalvikki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.4.2021
Viimeksi paikalla: 5.9.2023 8:32

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runojani voi lukea omaa rauhaa kaipaavan introvertin, lapsena ohitetun ja ulkopuolisuutta kokevan, mutta toisaalta elämän pienistä iloista nauttivan ja toivon kipinän näkevän naisen näkökulmasta. Kiitos kommenteista!
Suosittelen:
 

Yöllä onnistuimma tutkimaan

karttoja soiden noiden

 

emme tienneet että yksinään

nevalle joudumma laulajien

 

joiden aaveet tanssivanet riemuiten

orvosta saaliista kiittäen

 

kanssa veljen peloissamme

etsimme kohtaa kuivaa luhtaan

 

huokaisimme saaren piirtyneen

keskelle punaisen meriaavan

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa kerrontaa, sopii hyvin vallitsevan ajan tunnelmaan.
hieno!

soljuvan upeaa tekstiä
ja
kuulen musiikkia lukiessani
kanteleen soittoa kaukaa
 

Käyttäjän kaikki runot