Viimeinen korppi lopetti ateriansa
ja lehahti lentoon
kuin elokuvissa ikään
Laiskoin siiveniskuin kohti
punertavaa taivaanrantaa
Hetkenä
jolloin suljin portin taakse lippaan
jossa unet
muutetaan todeksi
jossa asuu iättömyys
ja aika
Lukitsin portin ja annoin
avaimen suippokäpökäiselle
saatesanoin
"Ajatusten ulottumattomiin"
Luulen tietäväni,
että korppi hymyili mennessään
Vai irvistikö vain?
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi