Nyt kun päivä vielä paistaa
ja kastepisarat nukkuvat nurmikolla
saa kimalainen kerran vielä lentää
tämän kesän sinitaivaan alla,
ja kastepisarat nukkuvat nurmikolla
saa kimalainen kerran vielä lentää
tämän kesän sinitaivaan alla,
kun ruusut vielä kukkivat
ja heinäsirkat sirittävät
ja heinäsirkat sirittävät
ja ilmasta aistii kaipauksen.
Menneen ja kesän.
Miten vaikeata
voikaan olla luopua,
Miten vaikeata
voikaan olla luopua,
astella eteenpäin
ja olla kiitollinen.
Joskus on vain aika unohtaa,
Joskus on vain aika unohtaa,
olla kiitollinen
ja lausua ääneen kiitos,
jatkettava matkaa
ja elettävä tätä päivää
vaikka se vaikealta tuntuukin.
ja lausua ääneen kiitos,
jatkettava matkaa
ja elettävä tätä päivää
vaikka se vaikealta tuntuukin.
Kohta elokuu muuttaa pois
ja huomenna on jo syyskuu.
cc
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut