Värikkäät muistot,
kuiskeessa valon.
Elämän syvimpään
olemukseen palaa mieli,
alkuun.
Syksy, kurkiaurat,
hiljaiset värit,
kuulas tuoksu.
Kantaa huomiseen
kaipaus,
kyllä minä riitän.
Vain aarteet
taivaanrannassa
ovat totta.
Selite:
Uusinta 10.9.2024. Muokkasin tein hieman mysteerillisemmän, en muuta.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut