-Isi löi äitiä, se sanoo.
-isi oli tuhma!
Totisena, ei yhtään syyttäen.
Isi löi äitiä.
-Olikohan isillä paha olla?
minä yritän
pelokkaasti, en yhtään varmasti.
-Oli varmaan,
se nyökkää,
totisena, kaiken ymmärtäen.
Se kolmivuotias,
se pieni ihminen
ja katsoo silmiin.
cc
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut