Hellyyden kahle suloisin kaikista kipein. Antaudu tai kaipaa. cc Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 16.2.2021 0:15 Star Kaipaamaan joutuu varmasti jokainen jossakin vaiheessa elämäänsä <3 Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 4 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut