Kierot sydämet

Runoilija *juzee*

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.1.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hyvä arvostelukyky kasvaa huonoista kokemuksista
 

Ja minä typerä,
piikkilanka-aitaan kiinnitettynä.
Pintanaarmuja rakkaudesta
vastaanotan ylväin piirtein.

Pakoa ei,
johan sen järki sanoo.
Tällä kertaa minä,
minä luotan sydämeen.
Se kirottu paikka,
joka sinut hyväksyi.

Mutta minähän olen ovela,
kai sen muistat, ystävä.
Ketun mieli,
sitähän kärkäs suuni kieli.

Käärmeen lailla luikertelen.
Johan sinäkin kangistut.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvä runo, pidin!

hyvä runo, pidin!

 

Käyttäjän kaikki runot