Huone on liian leveä ja sinä sen väärällä puolella
Nojaat pöytään, jalkasi steppaa keskusteluun rytmiä
en kuuntele
Koska ajatus on tärkein,
painan poskeni kohti sitä hartiani kohtaa, jossa kätesi aiemmin lepäsi
Kukaan ei huomaa, kun suljen silmät ja hymyilen vienosti
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Herkästi kuvaat ... tässä näen jopa parin liikkeitä . Tässä silmä lepää jalatkin levottomat.