Puhuin sinulle pehmeämmin
kuin kenellekään koskaan
Hipaisin varovaisemmin,
tartuin rajummin
kuin kukaan
Sähköistin galaksisi ja nostin sykkeesi
Olisiko hymyni yksi lempiasioitasi edelleen, jos
olisin vielä
olemassa?
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi