Sinulla on menneisyys jota en tunnusta
mutta jota en pääse pakoon
haamu, jota en tunne nimeltä
mutta joka liukuu kehojemme väliin jäävään rakoon
polttomerkki, joka on painunut kummankin silmäni verkkokalvoon
ajatteletko häntä vielä?
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
vau!
Tarpeellisen tarpeelisia säkeitä, ne vaikuttaa jaloilta keinoilta tietää sen verran kuin on tarpeelista tietää
välin jäävästä raosta. Kummitukset voi hätää pois ne eivät ole todellisia