Muutos

Runoilija Karpalo


Jääkausi on päättymässä
Miten hyvältä tuntuu
auringon suudelma iholla

Ilma lempeältä hengittää

Routa sulaa -

Sydämessä versoo
uusi kevät

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanasti ajateltu, takatalvi meni ohi, kevät ja kesä tulevat vauhdilla <3 
🌞😊

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut