Kirottu, kirottu elämä! Välillä niin helvetin vaikeaa ja sitten niin helvetin kaunista. oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 22.8.2018 22:14 miesvaalea kirottu ja helvetti siinä vasta kaverit hieno lopetus kaikessa on kaunetta kauniilla silmillä katsoessa. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 22.8.2018 22:33 runoretku Huikea. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 23.8.2018 0:04 Kaseva Ts.ihan normielämää ! Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 23.8.2018 11:55 Testipoisto vaihtelevuutta tarvitaan, tasainen kulku turruttaa Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 12.10.2018 23:48 kyynikko Näin se vaan menee, elämä. Asennetta, sitä pitää olla molemmissa päissä, kuten tässä on. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 13.10.2018 0:01 superNatiivi Saako tätä tuijottaa pitkään? Kiitos etukäteen. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut« ensimmäinen ‹ edellinen 1 2 3 4 5 6 seuraava › viimeinen »
Kommentit
hieno lopetus kaikessa on kaunetta kauniilla silmillä katsoessa.
Sivut