Kirottu elämä

Runoilija Karpalo

             Kirottu, 
         kirottu elämä!
 Välillä niin helvetin vaikeaa
             ja sitten 
                niin

      helvetin kaunista.
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

kirottu ja helvetti siinä vasta kaverit
hieno lopetus kaikessa on kaunetta kauniilla silmillä katsoessa.

 
Huikea.
Ts.ihan normielämää !
vaihtelevuutta tarvitaan, tasainen kulku turruttaa
Näin se vaan menee, elämä.  Asennetta, sitä pitää olla molemmissa päissä, kuten tässä on.
Saako tätä tuijottaa pitkään? Kiitos etukäteen.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut