Uuu beibi
sä olet niin hottis!
Frendit varottaa: Älä mee, poltat vaan
näppis!
Mut kyllästynyt kylmään; aina näitä tuulia!
Katson kuvaas, beibi tahdon suudella noita huulia.
Laitat viestii ja mä huokaisen; mulla on jo kuuma!
Nähdään viikon päästä! Terveisin sun oma,
Puuma!
Selite:
Sellainen lauantaipläjäys 🤣
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut