Katson ikkunasta ulos pakkaseen,
on pihan puut jo lumeen peittyneet.
Kauempana jotkut lapset suurta lumisotaa käy,
ei missään murjotusta taikka surua nyt näy.
Jouluun täydelliseen,
lumenvalkoiseen.
Nyt me katseet suunnataan,
tämä joulu muistetaan.
Jouluun täydelliseen,
lumen valkoiseen,
käytetään suurta puurokauhaa,
ja kiitetään nyt joulun rauhaa.
Kuulen kuinka talitintit visertää,
ei tarvitse nyt niiden nähdä nälkää.
Lyhteet viety puuhun aikaa sitten on,
myös linnut saavat käydä karkelohon.
Jouluun täydelliseen...
Selite:
Hmmmm..... Kiitos Alppivuokolle inspiraatiosta.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi