Aurinko paistaa, peitähän itsesi rasvalla, muuten iho alkaa näyttämään harmaalta.
Suojakerroin 100, tämähän on mahtavata.
Tänssii sudet, laulaa joutsen, jormakin jännittää jo jousen.
Miten jorma tähän liityy... outo mielikuva mielukuvituksessa mieleen piirtyy.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Auringonpaistetta ja muita mielikuvia kerrakseen...