Se liikkuu kuin varjo, se kuiskaa kuin super mario.
Metsässä ääneti kulkee, silmänsä sulkee.
Katana Fighteri pistää ranttaliksi, näyttää hän tempun ja niksin.
Halkaisee vesimelonin, valjastaa hujauksessa puhvelin.
Sillä katana fighteri ratsastaa, kohti auringonlaskua ja prinsessan pelastaa.
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi