Rytmi

Runoilija JarkkoK

 

Tuo rytmi

Vastakohdat lähelle toisiaan

Luo ajan

hetkeen ajattomaan

 

Kuin soutaja palauttaa

Aironsa eteen

Vain saadakseen voimaa

Vetoonsa veteen

 

Rytmissä

 

Virtaa sisään 

Virtaa ulos

Keinuen kuin kytkin

Henki menos

Henki tulos

Tunnet sen rytmin


 
oletus
Vapaa tägi: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Rytmi on hyvin tärkeä ihmisen elämässä, rakkauden ohella <3 
 

Käyttäjän kaikki runot