Kutsu

Runoilija JarkkoK

 

Sain kutsun naamiaisiin

 

Kiitin kutsusta kohteliaasti

Ja ilmoitin kalorittomasta ruokavaliostani

 

Pukeuduin näkymättömäksi mieheksi

Joka salatuissa sodissa jo menetti

Puhekykynsä sekä kuuroutui


 
oletus
Vapaa tägi: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Heh, varsin hauskasti ajateltu. Ilmeisesti et mennyt paikalle <3 
 

Käyttäjän kaikki runot