Minun onneni
ei voi perustua mihinkään
Olla suhteessa johonkin
Muuten se ei ole minun
Vaan perustansa kaatuessa
Minun onnenikin kaatuisi
Olisi vain lainassa
Minun onneni
Ei voi olla lainassa
Jos lainaan onneni sinulta
Imen sinut tyhjiin
Onnen janoni olisi loputon
Minun onneni
Ei voi olla janoa
Vaikka suu kuivuisi
kuin lapanen
Saharan polttavassa hiekassa
Minun onneni
On kuin kuuma
Saharan autiomaa
Liian iso pois eksyä
Tyhjä, avara ja valoisa
Ilon sinne tuo rakkautesi
Aavikko kaipaa sadettasi
Ja tulet kuin kuohu
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit